Вишуканий спальний гарнітур PORTI SZYNAKA кольору чорного шоколаду

/ 1 march 2024 0 comments

Холодний, насичений, нерівномірний відтінок темного шоколаду – дійсно оригінальний вибір для використання в спальні, що символізує спокій, врівноваженість та додає інтер'єру ефектної глибини. Гарнітур PORTI SZYNAKA з масиву дуба, натурального дубового шпону та вишуканого скляного декору втілить ваш задум про облаштування комфортного простору в кімнаті для відпочинку меблями, що ніколи не втратять актуальності.

PORTI SZYNAKA СпальняСпальня PORTI SZYNAKA у кольорі «дуб шоколадний»

Велика містка шафа із дзеркалом в повний зріст на центральних дверях та зручні приліжкові тумбочки з нішами та шухлядами окрім прикраси приміщення легко організують зберігання необхідних речей. Ліжко комплекту з дерев'яною основою під матрац розміром спального місця 160×200 см забезпечуватиме відмінну підтримку та комфорт під час сну. Узголів'я оббите м'якою тканиною CARABU 33 чорного кольору, яка додає приємних відчуттів під час користування ліжком. Узніжжя, як і фасад шафи, прикрашене фрезерованою дерев'яною частиною з окантовкою із чорного загартованого скла. Ця деталь надає елементам особливого характеру.

PORTI SZYNAKA Узголів'я ліжкаУзголів'я ліжка PORTI SZYNAKA у кольорі «дуб шоколадний»

Для доповнення гарнітуру іншими меблями для спальні, як-то тумба, дзеркало, ліжко з іншим оснащенням та наповненням, можна ознайомитися з повною колекцією для дому Шинака Порті в такому ж стилі.

Вверх